AlgemeenBierHinde nu te koop!

23 maart 2022by 't Blauwe Hert
Hinde te koop bij Tommy's Fresh Foods in Aalsmeer, Poldermeesterplein
Bier en bijlen gaan slecht samen
Hinde Tripel

Het weer nodigt deze week echt uit om een mooi blond bier te drinken. Mooie bijkomstigheid is dat vanaf vandaag Hinde weer verkrijgbaar is bij de meeste  verkooppunten.

Hinde, onze volle tripel met ruim 8% alcohol is weer beschikbaar om je smaakpapillen even lekker door je mond te laten klepperen. De Hinde is een bier van het type ‘Tripel’, een bovengistend bier die zijn oorsprong vindt in België. Met haar ruim 8% alcohol is de Hinde een gevaarlijk lekker bier, want je lust er meestal nog wel eentje. Niet voor de poes dus, maar al snel word je verleid door de prachtige amber kleur, haar volle smaak, de complexe aroma’s en de aantrekkelijke zoetigheid. Nog eentje dan..

Zie de verkooplocaties voor de actuele verkrijgbaarheid.